10 november 2009

Dagens köksåtgärd:

Vi har slipat ovanför vasken på väggen, så att vi lätt kan sätta upp panel. Efter det så mörklaserade vi bänkskivan på vänster sida i köket (vasksidan). Åh, så snyggt det blev. Ännu snyggare blir det när även golvet är vitt - dock en ännu senare fråga när alla golv på bottenvåningen skall bytas ut.
Nu ska det torka i 24 timmar, så tidigast imorgon kan vi båtlacka bänkskivan. Båtlackar gör vi för att bänkskivan ska tåla mycket vatten från både vuxna och barn som diskar och skvätter. Vi gjorde det i förr-förra huset (?) när vi renoverade det köket och var väldigt nöjda med resultatet och att vi då slipper att olja in bänkskivan i tid och otid.

Har även hunnit med att laga stekt kyckling med couscous och kall sås, två maskiner tvätt, en dusch på Wille och läxläsning med Maja.
Nu ska jag snart njuta av ytterligare ett avsnitt av "Äntligen Hemma".



För övrigt har det inte hänt så mycket idag. Är glad för att Zlatan fick sin 4:e guldboll igår (färgen skall likna guld... inte så lyckat kanske ;o)...).

Grattis till en Malmöpåg med världens härligaste leende!
Är också glad för att Fotbollsgalan hölls i "världsmetropolen" Malmö :o). Tackar Percy för detta!

Men jag är hemskt ledsen; för hur mycket jag än satt med öppna sinnen när Kent skulle spela, så blev jag besviken... jag tycker inte om det jag hör (jag vet att det är grymt många som inte håller med mig och det är väl tur att vi har olika smak eller hur?) Igår var låtvalet kanske extremt deppigt, men jag gjorde ett tappert försök i alla fall :o).
Staffans kommentar "ja, den 14 december blir det i alla fall ös i Arenan och Kent framstår då som pausmusik". Ja, nu är jag inte förtjust i Staffans musiksmak heller... Den 14:e ska han se InFlames mfl.

Undrar egentligen vilken musik jag tycker om - hrm... tål att tänkas ¨på. Kan nämna två grupper som jag tycker om att lyssna på : Toto och Dixie Chicks.

Vad lyssnar ni på för musik?
jag vet vad du svarar Sus ;o) - Lav jo!

Kram Eva

2 kommentarer:

  1. Hej,ska bli kul o se nya kort på köket sen.
    Jag är allätare av musik (nästan),radion med blandmusik gillar jag, eros, abba, toto, m.m, listan kan göras lång.
    Ha de bra! Kram

    SvaraRadera
  2. Go Zlatan!!Go Zlatan!"!Jag håller alltid på honom för han är en Malmöpåg!!puss puss

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...