14 oktober 2009

Yes!

Kan inte riktigt få ner leendet.. *fniss*. Jag skrattade högt hela vägen hem i min nya bil :O). Ja, den är ju ny för oss men ingen 2009-års modell här inte. Nope, den ekonomin finns ej hos oss -tyvärr. Men en bättre begagnad och himla fin Opel Zafira blev det. Igen kanske jag ska tillägga. Vi har redan haft en sådan och insåg att vi verkligen saknade den. 7 sitsig är väldigt behändigt när man är 5 boendes hemma hos oss, men ibland fler. Har man aldrig haft en 7-sitsig, så har man inget att sakna - men vi hade vant oss tydligen.

Så välkommen hem du blåa
UNO (reg.nr) - det blev en påg!

Nu är jag nytränad, nyduschad & nyäten.. Har besökt några bloggisar och lämnat lite spår (snälla sådana, för jag tycker inte om elaka människor) och nu ska jag lägga upp fötterna i soffan och hålla alla tummar jag har för att inte Wille ska få nattskräck. Han hade ett anfall igår kväll igen, fast då hade vi inte hunnit lägga oss, så man klarade det ju mycket bättre då.

Ta hand om er och sov gott!

Kram Eva
ps. Spa-helg är bokad! Staffan & jag + 2 kompispar - huj vad kul det ska bli! ds

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Grattis till UNO och lycka till med honom.
    Visst blir det jultidningar! Olle kommer gärna och säljer till er!
    Tittar bort om en dag/kväll!
    Ha en jätteskön spa-helg!
    Kram Lena

    SvaraRadera
  2. Du är mycket välkommen!!
    Kram Eva

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...