1 oktober 2009

Wops

.. där flög Maja!
Barbackaridning i regn... tja, det blir lite halt och när hästen dessutom gör en tvärvändning så är det svårt att hålla sig kvar. Hästen girade tvärt åt ett håll och Maja åkte på andra hållet. Sån´t som händer, hon kom snabbt upp igen och fortsatte. Tråkigt att det regnade hela lektionen..... För oss föräldrar som tittar på, gäller nu att plocka fram vinterkläderna. Det blir grymt kallt.

Min lilla flicka är just nu inne i en jobbig period. Den har börjat väldigt tidigt för henne, så hon hinner inte riktigt med i allt. Humöret svänger också som en följd av detta och nu gäller det att hålla henne glad och hjälpa henne igenom denna alldeles för tidiga (inget konstigt sa vår husläkare) pubertet.
Hu! Kommer ni själva ihåg hur det var? Hrm... silkesvantarna på lite oftare tror jag det får bli.

Båda barnen somnade i soffan, torsdagströtta. Maja har sovmorgon då mormor och morfar kommer hit i arla morgonstund för att passa Wille. Så det blir en skön början på helgen för båda två. Tja, för mig också för jag behöver inte heller gå upp lika tidigt.

Nä, nu ska jag hänga lite tvätt!

Tvättkram Eva

2 kommentarer:

  1. härligt me goa mor o farföräldrar....sån ska jag me bli en gång i tiden;o)Njut själv av helgen.Kram på hela familjen

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...