22 oktober 2009

Så här var det.


Det var en himla trevlig dag igår. Vi körde dit fast vi hört att det kunde bli trafikkaos, men jösses det var ju inga bilar att prata om - ingen bilkö allas. Körde in under huset och parkerade ett fåtal meter från ingången. Nära och bra!
Vid ingången fanns en stor scen där det var underhållning hela dagen.



Sång av barn - mycket bra

Min käre Ernst var konferencier!

Lite suddig bild tyvärr..

Invigningssågning av stock. Tror det är en tradition.


Himla lång kö. Den typiske svensken ställde sig i kö för att komma in. Det var inte många som stod framför scenen och tittade. Det var jag och mamma och kanske 20 personer till...


En skylt man känner igen... hehe

När vi kom in, så stod all personal längs med trapporna och jublade och hurrade och klappade händerna! Jättefräckt - (en video kommer så fort jag har vänt den... Lite jobbigt att behöva vända datorn eller sitta med huvudet på sned..)


Man kände sig välkommen!

Jätteroligt!

Jag tog inte så många bilder där inne, men det är väldigt stort och väldigt snyggt och väldigt fint. Nu dröjer det så klart inte så länge tills vi ska dit igen, vi måste ju så klart komplettera till köket... Åh, så synd ;o)
Ikea-kram Eva

1 kommentar:

  1. Det var "vågligt" att åka dit trots, som du säger, förutspådda trafikkaos etc!! Var på gamla IKEA i lördags, väääldigt öde men kunde i alla fall köpa plastlådor och batterier m a o 2 av 5 grejor på listan!!
    Köket snart klart??!!
    kram Therese

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...