16 oktober 2009

Så här ser han ut

den blåa faran. Kanske inte så vacker, men väldigt sällsynt! Ja, jag vet att jag är löjlig med min bil. Men efterfrågan på hur han ser ut har varit stor...

Några timmar kvar, sedan är det iväg för att hämta Maja på skolan. Hem och lämna matvaror som jag handlat på lunchen (effektivitet) och plocka ihop IKEA-varor som skall lämnas tillbaka, in med dessa i Staffans bil, iväg till IKEA och lämna och hämta nytt (puh) och sedan hem och hålla fredag! Låter som att det inte behöver ta så lång tid, men jo.... det kommer det nog att göra. Dock är det en bra dag att göra det på.

Vi skulle redan ha haft gjort detta IKEA besök, men jag insåg att göra det förra lördagen var lika idiotiskt som att tro att Systembolaget är tomt på folk strax innan stängningsdags inför en långhelg. Var det långsökt? hehe, kanske men sant.

Kvällen ska sedan spenderas tillsammans med barnen och framför TV´n och titta på Idol. Jo, vi är ju en "tacos-galen" familj, så vi tar och äter det denna fredagen också :O).

Nu ska jag dock fortsätta mitt arbete så att jag kan fira helg i lugn och ro.

Trevlig helg allihopa!

Kram Eva


3 kommentarer:

  1. Fin bil!
    Önskar er en trevlig helg!
    Kram Lena

    SvaraRadera
  2. Bilen var jättefin, vilken modell?
    Tacos är ju supergott, här blir de grönsaker och dip i kväll. Ha en bra helg! Kram Anna

    SvaraRadera
  3. Anna! Bilen är en Opel Zafira!
    Kram Eva

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...