12 oktober 2009

Puh.. jag klarade det.

Det är minsann en utmaning att köra en bil som i praktiken är såld. Förstår inte det, men jag var otroligt nervös när jag körde hem från jobbet idag. Tänk om något hade hänt, att jag krockat eller liknande. Hu, hemska tanke!
Men, det gick bra och vi tömde, städade och putsade bilen och hade alla papper färdiga när den nya ägaren kom. Så nu är vi bil-lösa..... Känns ganska bra faktiskt. Inte för att jag vet hur jag ska lösa alla dagar, men morgondagen är löst tack vare att mamma och pappa.

Nu väntar kycklingkebab och därefter fortsätter vi med köket :O)

Ha en skön måndagkväll!

Bil-kram Eva

2 kommentarer:

  1. Har ni någon ny bil på gång, eller ska ni klara er utan helt?

    Skönt att ha sålt den gamla i alla fall, det rä jobbigt med bilaffärer - känns så osäkert...

    kram!

    SvaraRadera
  2. Jag tycker väldigt illa om att göra bilaffärer faktiskt.. Det är som du säger väldigt osäkert. Men nu är bilen borta och på onsdag ska vi titta på en annan bil till oss. Maken har redan provkört den en gång och nu är det min tur. Förhoppningsvis så är den okej, och då är jag "med bil igen".

    jag klarar mig inte utan bil helt... Som tur är har maken en arbetsbil (jobbar inom bygg), men där kan vi inte åka alla samtidigt - dock hjälper den till :-)

    Kram till dig Josefine!!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...