19 oktober 2009

Ny vecka

Så, då har en ny vecka startat. Min förhoppning denna veckan är att överskåpen i köket kommer på plats, att rörläggaren kommer och fixar en ballofix under vasken (så att vi kan stänga vattnet när det är dags för bänkskåpen) och att jag hunnit sortera in sakerna i skåpen innan helgen. Men, när man planerar så här mycket, så blir det oftast bara hälften som blir gjort. Vi får väl se vilken halva det blir?!

På onsdag är jag i alla fall ledig. Har tagit mig en semesterdag mitt i allt. En semesterdag enbart för min egen skull. Det är nog en 10 år sedan sist... hög tid då med andra ord. Vad jag ska göra? *fniss*.... Jag och mamma ska gå på Nya IKEA hela dagen på självaste invigningsdagen. En hel dag ska vi gå där och strosa och titta på allt nytt, fika, titta lite mer, luncha, titta ännu mer, fika, titta ytterligare lite till. Det ska bli såå kul!

Idag, måndag, var det meningen att Maja skulle vaccinerats, men det får dom flytta fram till efter novemberlovet då vaccinet tagit slut... Wille fick sin vaccination i helgen och har klarat sig galant utan några som helst biverkningar. Tja, lite ömt där han fick sprutan, men han är mest stolt över sitt plåster :O). Så, det är väl en vanlig måndag med handling och läxläsning överst på schemat!

Efter att jag har jobbat då alltså...........

Kram Eva

2 kommentarer:

  1. Ska oxå ta mig till IKEA en dag.....Ska bli kul att se det nya.Säkert enormt!
    Önskar er en underbar vecka och Eva....njut av din semesterdag på Onsdag.Gottans:o))))

    SvaraRadera
  2. Har också tagit semester på onsdag, ska ägna mig åt jobbsökning med Gubben :) vi ska åka på en jobbmässa då. Själv tog jag sprutan i lördags, många har haft ont i armen efter det, jag har varit öm o lite myror i armen, men känns bättre nu. Ha en bra dag! Kramis Anna

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...