17 oktober 2009

Lördagmorgon

Det är tidig lördag morgon. Det blev ingen speciell sovmorgon idag. Staffan skulle iväg och jobba och då vaknade Wille... Typiskt, jag hade "planerat" att sova lite lite längre i dag i alla fall... Men efter en liten stund så har man ju vaknat till liv och det är ganska skönt att sitta här och blogga under tiden barnen tittar på barnprogram och det är mörkt och vi har tänt massor av ljus. Kaffet smakar extra gott så här en ledig dag!

Wille ska gå på sitt första barnkalas idag!

Han ska till dagiskompisen Marcus. Staffan ska följa med honom, men egentligen så skulle jag gjort det.... Dom bor nämligen precis så som vi gjort en gång, jag och Staffan, i en gammal Skånelänga och jag är grymt nyfiken på hur dom har det.. hehe... Men denna gång blir det Staffan som följer med och stannar hela kalaset. Jag följer med Maja till "frissan" samtidigt istället.

Efter detta hade det ju varit bra om vi fortsatte lite med köket. Var ju på IKEA igår, men som vi misstänkte fanns inte allt kvar längre, mycket är flyttat till det nya IKEA. Men vi fick lite i alla fall och resten får vi ta när dom öppnat igen.


Men nu ska jag först njuta av min andra kopp kaffe!

God morgon!


Kram Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...