11 oktober 2009

Inredning

Ett skåp har vi kvar att inreda. Det får bli i veckan, samtidigt som vi börjar tömma andra sidans skåp. Fast det är inte säkert att det blir i veckan heller - för nu är det en fullspäckad vecka som väntar och hur man då även ska hitta tid till att börja tömma skåp och lådor, och därmed också göra så att vi inte kan diska & laga mat ordentligt, vet jag inte. Oj, vilken lång mening det blev. Hrm.. nä vi får nog ta det lite lugnt.

Om allt går i lås, så har vi nog hittat en bil! Vi ska nu invänta att en service görs och tyvärr vet vi inte när den är klar. När det är klart gör vi upp affären om allt verkar okej. Önskar att detta sker snarast med tanke på att vår nuvarande bil försvinner till sina nya ägare i morgon.

Ja, ja nu tar vi en dag i taget och löser ev. problem när dom kommer.

Nu är det glass i stora lass som gäller efter ett härligt träningspass. Det rimmade....

Skön söndagkväll!

Glass-Kram Eva

2 kommentarer:

  1. hehe...ja det e det bästa med träningen att man kan stoppa i sig det där goa utan att få dåligt samvete när man e flitig o tränar:o)))Vad e det du tränar för ngt?
    Biff stroganoff e supergöttans.........Länge sen man åt de.
    Kram och ha en bra vecka

    SvaraRadera
  2. Jag tränar BodyPump, på samma ställe som du får massage!

    Kram Eva

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...