21 september 2009

Dagen gick fort

Åh, lite sommarbilder.

Solnedgången är fin även i Danmark...


Mycket på gång i Karrebaek!


Körde hem vid lunchtid för att ta hand om lillkillen. Han hade precis lyckats somna och jag kan väl inte påstå att jag blev ledsen över detta. Tänk, nu skulle jag äntligen få lov att titta på några avsnitt av en hel säsong med Veronica Mars som jag lånat av kära C. Jodå, jag hann väl med två avsnitt... sen ville inte Wille sova mer - då var det 39 graders feber och hög tid för Ipren och vätska. Efter en halvtimme var det full rulle igen :o).
Maja kom hem från skolan, så vi fik-lunchade lite innan vi satte Wille i vagnen och promenerade ner till "byn". Gick en runda och småpratade jag och Maja. Det är en klok dotter jag har! Låter kanske konstigt, men med sådana här vabb-dagar så "kommer man lite i fatt" med att umgås med barnen. Det är inte roligt ur ekonomisk synpunkt inte heller ur stressfaktorn när man väl är på jobbet igen - men det ÄR roligt att umgås med barnen så här en helt oplanerad måndag.

Simon är hemma nu några veckor ( cirka 7 veckor ) för att praktisera. Han har fått praktik relativt nära men ändå långt borta. Nu har ju Simon önskemål att praktisera bland djur, då det är hans inriktning - och då måste man åka en bit. Men grabben är duktig och har idag klarat av sin första arbetsdag. Totalt slutkörd :o) - smak av det verkliga livet med andra ord. Han somnade innan 21 - jag lovar!

I morgon är det vabb 4 timmar på eftermiddagen. Ska se om jag ändå kan få med mig kära C hem för att fota Maja. Hon behöver ju inte komma jättenära Willeman och dessutom ska dom ju vara utomhus. Annars får vi boka en ny dag!! Det kan ju köra ihop sig med MVC?!

Nu har tystnaden lagt sig - alla barnen sover och snart jag också...



Sov gott!


Vabb-kram Eva

2 kommentarer:

  1. U pick me up yes, I will foto maja :-)

    SvaraRadera
  2. härligt att kolla på lite Sommarbilder nu när Hösten kommit.....Längtar ju redan till Våre/Sommaren....Hälsa de dina

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...