28 augusti 2009

Tråkigt..

... klockan är 20.20 och det är nästan mörkt ute. Lite på grund av alla svarta moln givetvis men ändå...
Dock verkar inte Maja och hennes kompisar bry sig, för dom är ute och leker fortfarande. Dom åker "spark" och blir jagade av killar.... Åh, det var tider det ;o).

Wille han somnade 18.15 i mitt knä vid matbordet. Han sover fortfarande här i soffan hos mig. Kanske läge att byta blöja och ta på pyjamas och "trycka" i honom en välling. Eventuellt vaknar han och är "utvilad" och ska börja leka igen. Men vad gör det, det är ju fredagkväll!

Jag ska strax göra den sedvanliga fruktsalladen och kalla in Maja. Kanske det kan få henne till att inte skälla på mig då. Tonåring i 8-års åldern?

Ha en fortsatt mysig fredag!

Tonårs-kram Eva

2 kommentarer:

  1. Här ÄR det mörkt nu!! Packningen är klar och imorgon drar vi ner till VÄRMEN - skall äntligen ha en veckas semester, resten av familjen "glider" vidare in efter deras 8 veckors ledighet i sommar. Du, mailar dig på mailen, skulle behöva lite priser som du kanske kan fixa med i nästa vecka åt mig...;)!!??
    Kram Therese

    SvaraRadera
  2. Hej Therese!
    Jag har fått mailen, jag skickar en offert i veckan :o).

    Ha en superskön semester!

    Kram Eva

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...