13 augusti 2009

Glass och kök

Min nya passion är glass i stora lass.. Det finns ju ootroligt många olika glassorter och smaker som jag inte upptäckt innan. Synd att jag just nu med idogt arbetande med träning, skall upptäcka detta. Kanske bättre än lösgodis?




Vi är med kök!
Det gick grymt snabbt och smidigt på IKEA idag. Fick hjälp av en proffsig säljare som såg direkt vad jag missat i min ritning och fixade och donade snabbt. Så måndagen den 31 augusti kommer leveransen. Man kunde hoppa över hemleveransen om man ville, men det gjorde jag inte, för då fick man gå och plocka ihop köket på "vanligt IKEA-sätt" och jag är rädd om mitt äktenskap -hehehe.

I och med att jag rädd om mitt äktenskap, så ber vi därför mamma att komma ut och hjälpa mig montera ihop hela köket. Vi har, som sagt, gjort det förr. Vill du mamma? Vi dricker vin undertiden, så blir det säkert ännu bättre ;o).

Nu är det soffläge.

Soff-kram Eva
ps. Är det lättare eller jobbigare att läsa detta typsnittet? ds



3 kommentarer:

  1. Spelar inte mig någon roll, men jag tror jag tycker detta är snyggare.
    Kram Lena

    SvaraRadera
  2. Vad kul och se att du har börjat blogga!! Du åker in i min lista också!! Har nog förresten fått tag i dokumenten i Schweiz nu så jag hör av mig så snart de är här (om de kommer vill säga...;)!!
    Ha en bra fredag!
    kram Therese

    SvaraRadera
  3. Hej Therese, vad kul att höra av dig!
    Jag startade upp en ny blogg för någon vecka sedan, men har en annan sedan 2005.. www.anglarna.blogg.se om du känner för att läsa ännu mer. Dock är jag inte aktiv på den sidan längre!

    Du är mkt välkommen att höra av dig när du fått tag på dokumenten, så provar vi och ser om det fungerar.

    Trevlig helg!
    Kram Eva

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...