19 augusti 2024

GASTRO|nome - besök!

 Hej!
Vi tycker väldigt mycket om vår familj 😍. Hela släkten till och med. Vi försöker få till lite olika träffar för att umgås så mycket vi kan. I lördags var det dags för en dag på stan. 

Så vi möttes upp i Lund och startade med en fördrink på Grand Hotel. Det är så fint i Lund och det är sååå fint på Grand Hotel. Satt på uteserveringen och fick beskåda brudpar som fotograferades och det var en strålande solig och varm dag. Jättemysigt.


 Grand Hotels "Ingrid" - Uteserveringen


Fördrink

Middag hade vi bokat på GASTRO|nome. Min och Staffans absoluta favoritrestaurang. Finns inget ställe (som vi upplevt alltså.. ) som har bättre service, kunskap och mat. Servisen tar sig tid, låter oss smaka, berättar och rekommenderar.
Vi älskar att äta där. Dyrt.. men väl värt det. Kommer ni till Lund, boka där. Men boka i god tid...


Många öl att välja mellan


Gänget 


Jag och Staffan delade på en
ugnsbakad Chèvre, Ett Flatbread med löjrom och
 en oxfilépasta "to die for" 😍


Som förrätt, smakade vi av deras 
Wagyu Biff A5 BMS 9+

Förlåt... 😛
så gott och så kul att smaka!

 
Presentation och avsmakning av vin.


Efter en god middag och gott bubbel och vin så gick vi vidare till LENOTEKET. En härlig vinbar. stod länge och väl och valde vin med omsorg. Också så kul att komma till en vinbar där personalen är utbildade och kan sin sak och är glada att jobba och hjälpa till. 



Stor kupa med gott vin

 
Coolt bord


Detta vin drack jag.


Vi gick från LENOTEKET till Grand Hotel igen och satte oss denna gång inomhus och avslutade med en drink och samtal och planering. På vägen gick vi förbi den ståtliga Domkyrkan. Så vacker. 


Lunds Domkyrka


Tack och hej från oss



Någon for sedan iväg och haffade bussen, något tog tåget och vi bokade en UBER och landade i soffan i lagom tid. Lagom tid för att få lite soffmys hemma. Dock tog det inte lång tid innan vi somnade båda två. Mätta och belåtna.

Tack kära ni för en härlig lördag!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

GASTRO|nome - besök!

 Hej! Vi tycker väldigt mycket om vår familj 😍. Hela släkten till och med. Vi försöker få till lite olika träffar för att umgås så mycket v...