25 januari 2022

Lund

 


Lunds Domkyrka. 

Jag och Staffan "gjorde Lund" i lördags. Vi behövde en utflykt. Vi ville inte köra så långt. Därför föll valet på Lund. Vi bor extremt nära, men är där nästan aldrig. Synd. Lund är en fin stad.


Min fina man. Gifta i snart 22 år 💗
Här utanför Domkyrkan. Lite kyligt var det allt denna dag.
Men mysigt blev det.


Vackert och rofyllt.




Tände 4 ljus för mina föräldrar och för alla dom som gått vidare.



Till lunch valde vi Le Croissant. Ett av mina favorithak nu för tiden. Dom har så himla goda sallader och pastarätter. Så det blev en suveränt god Caesarsallad till mig. 

Sen valde vi Ramklints Conditori och Café som fikaställe med gott kaffe och semla. Mmmm gott!

Mellan fika och luncher så gick vi gata upp och gata ner i innerstaden Lund. In i butiker, ut från butiker, fönstershoppade, kollade in gamla byggnader, höll handen och bara "var tillsammans".

Jättemysiga timmar 💗

Nu tar vi sikte på en annan stad nästa gång. Kanske blir det Ystad, eller Trelleborg, eller varför inte Helsingborg. Tja, vi får helt enkelt se vad vi är sugna på. 

Kram Eva


1 kommentar:

  1. Va mysigt med en heldag i Lund! Har bara åkt igenom Lund, tror jag, men minns att jag tyckte det såg så pittoreskt ut! Maten ser supergod ut!
    Ha det gott!
    Kram från sjuksängen!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...