14 oktober 2021

2 böcker att önska sig i julklapp



Boktipset
♫♪ "Ninna ninna ninnana, nininananannina..." ♩♬

Dessa två böcker är viktiga böcker. Böcker antingen för nu, eller för sen. Kanske för dig själv eller för din dotter, dotterdotter, svägerska, kompis, arbetskollega mfl. 

Vi måste sprida kunskapen om Klimakteriet!

Jag har snart läst båda böckerna ovan. Det blir som ett litet uppslagsverk och jag anser att man bör läsa det. Samtidigt tycker jag att man ska lyssna på Klimakteripodden.

Vi måste lära oss mer för ingen annan gör det!

Det är ju inte meningen att halva befolkningen ska gå och må dåligt utan att förstå att man kan göra något åt det!

Köp själv eller önska dig i julklapp. Eller låna på biblioteket, eller lyssna på ljudböcker. Jag har ingen vinst i att tipsa om dessa böcker, men du har...

Kram Eva




2 kommentarer:

  1. Tycker oxå vi måste prata mera öppet om klimakteriet. Har lånat böckerna på biblioteket, så jag läser dem oxå nu men är ännu inte så såld på dem. Den gamla säger samma sak hela tiden men med nya ord och den nya känns lite för ingående för mig. Skall iaf läsa färdigt o se om jag blir klokare, då köper jag dem o har dem som uppslagsbok.

    SvaraRadera
  2. Jag håller med! Men den andra boken är jag såld på faktiskt och den har jag markerat i och satt post-it lappar hahaha så att jag hittar snabbare.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...