6 september 2021

Bongska Huset plus annat

 


Igår var vi på utflykt.
Det var vi fyra i familjen som fick ett ryck och ville åka någonstans. Hitta på något.
Så vi hämtade upp Maja och körde ner mot Trelleborg.

Började med lunch på Systrar och Bönor. Där är alltid god mat och så är det mysigt också. Sen fortsatte vi köra längs med kusten på väg 9 . 

 Inom lite loppisar, inom Vackra Ting som har utförsäljning för att butiken tyvärr ska upphöra. Tragiskt är det. Jag har nyligen upptäckt denna pärla och nu ska dom stänga. Synd. Men vi hittar säkert nya inredningsbutiker.

Vi körde även inom Innergården. Litet och mysigt med fina saker. 

När vi kom till Abbekås så var vi fikasugna och körde ner mot hamnen. Där ligger Bongska Huset. Sååå fint (se bilderna)  Det drivs av Mossbylunds Spa så det har samma inredningsstil, vilket jag gillar skarpt.  Hit måste vi åka för att äta middag en kväll, bestämde vi.
Igår blev det en kopp kaffe i alla fall. 

Det är så mysigt att åka på utflykt med sina stora barn. Maja har fått samma intresse som jag med inredning och nu helt plötsligt vill hon besöka loppisar. Det hon absolut inte ville förr. Men nu så 😀😀

~~~~~~~~

Tyvärr vaknade Wille med halsont i morse 😒, så nu håller jag alla tummar för att vi andra inte blivit smittade... ~Harkel harkel - helt plötsligt känner jag efter väldigt mycket. Ska mna inte! Så många i skolan och runt omkring som är förkylda. Dock är det ingen som har Covid-19 utan det är en helt vanlig "bonnaförkylning" som vi brukar säga. 

Wille har antikroppar och testade sig för en vecka sedan pga snuva och var då negativ . Men, man vill ju ändå veta så det blir till att testa honom idag igen. 


Ha en skön måndag!
Kram Eva


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...