26 augusti 2021

Det här med stolar till matbord & USA


 Hej!
Det är ju inte klokt så många olika stolar det finns att ha till sitt matbord. Svårigheten är snarare att bestämma sig för vilket utseende och vilket som är viktigast. 

Armstöd eller inte armstöd.

Har konstaterat att jag gärna vill ha armstöd, för så mycket som vi sitter där och njuter av god mat, dryck och sällskap så är det väldigt skönt att kunna luta armarna på ett stöd. 

Igår var jag och Maja på XXXLutz och sonderade deras terräng. Nja... inget passade mig. För trånga får dom ju inte vara, någon som har rumpa måste ju få plats 😉. Men jösses så mycket mer fint där finns. Jag gick hem tomhänt men det gjorde inte Maja 😂. Mycket fint hittade hon. Inredningsdetaljer. Inredningsintresset har gått över även till henne.

Kan bli dyrt ha ha ha - men så kul det är!


Ser bra ut! Från Jysk - här

Oavsett, så körde jag vidare till Jysk i hemorten. Ja, se där fanns det en stol som jag blev förtjust i. En i sammet grå och med träben som passar till vårt träbord. För det gör det väl? Även om benen på bordet är i vitt så är skivan i ren trä? Ja, jag inser att vi måste köpa en stol för att testa. 

Hade varit bra om man kunde få en "lånestol" - undrar om man kan få det? Om man lämnar en deposition?  Det ska jag fråga. 


Ikväll får jag kärt besök ända från "over there". Min andra syster kommer och hälsar på. Inte blodssyster, men så nära man kan. Jag har två, Lena bor i samma ort och Anna bor i USA.

Så ikväll blir det kramkalas! Har inte setts på flera år...
💗




Ha en skön torsdag!
Kram Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...