8 februari 2021

Utomhusgrillning med vänner

 


I vår familj kör vi, tillsammans med en hög med vänner, utmaningen: 100 armhävningar om dagen i 30 dagar. Så att någon dyker ner och gör armhävningar mitt i allt är inga konstigheter... 😀. På bilden har vi Wille som kämpar. Han är duktig han!


I lördags dukade vi upp med grillade hamburgare med massa tillbehör och lite gottor till kaffet. Vännerna Li och Tomas och Rasmus kom över för att umgås och planera sommaren lite. Himla trevligt!

Det var strålande sol hela dagen, bitande kallt men vindstilla. Att det inte blåste gjorde ju väldigt mycket. Man kunde till och med sitta och vända ansiktet upp mot solen. Underbart!

Efter några timmar så var vi helt slut av all den friska luften, så vi vilade oss en stund och sedan var det lördag kväll med familjen som gällde. Mello!! 

💗

Planera sommar ja... Hur mycket vågar man planera egentligen? Vi har ju alla år åkt till vårt paradis i Danmark. Det kanske man kan våga boka så länge.. Kanske man får åka över i sommar. Det vore ju väldigt välbehövligt och framför allt känner jag för att ha något att se fram emot. Vi sa att vi ska boka det i alla fall och så får vi se hur det blir framöver. 

💗

Ha en skön måndag!
Kram Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...