4 februari 2021

Baksidan i sol & katten Laban

 


Den 1 februari skulle min pappa ha fyllt 78 år. 
Jag kunde inte åka till kyrkogården för jag satt i hemkarantän, så tände jag ett ljus och la en tulpan ovanpå lyktan på vår terrass. 
Man får göra så gott man kan...


En av dagarna strålade solen riktigt mycket under dagen. Så jag gick ut och satte mig på vår bänk på fårfällen och drack en kopp kaffe och lyfte näsan mot solen.

Guu så skönt det var. Där och då konstaterade jag att japp, det går mot ljusare och bättre tider inom allt.



Denna lampa som hänger i taket på vår terrass, fick jag i present för något år sedan av min mamma. Den fick hänga kvar över vintern denna gång. Den är så fin, jag gillar verkligen den. Nu påminner den om mamma 💓.

Jag tror och nästan vet att vår katt Laban inte mår bra. Han har alltid kräkts mycket, men det är värre nu. Dessutom saknar han Rambo. Han går och kallar hela kvällarna och ibland på natten, samt att han går runt och letar. Det är 5 månader sedan Rambo dog. Jag har bokat in mig på ett onlinemöte med veterinären på Evidensia ikväll. Så får vi höra vad vi ska göra åt det. Troligtvis behövs en utredning då det varit så länge. Men först vi kanske ska övergå till annat foder...
Vi får se vad hon säger ikväll. Lite oroligt är det, för Rambo började så här också... Ärftligt kanske?

Ha en skön torsdag!
Kram Eva




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...