27 oktober 2020

Regn & Lantliv

 


Hej!
Jag är inte så förtjust i den mörka årstiden. Jag försöker hela tiden hitta fördelar med det. Fast det är svårt. Visst är det mysigt att tända en brasa och mycket värmeljus och njuta. Men, det slår ändå inte ljusa kvällar......

Oavsett så behövde jag komma ut på en pw efter jobbet. Jag är på tok för stillasittande på dagarna och får ont i höfterna och det krävs träning och stretch. Fick just ett tips av min naprapat att äta kosttillskott på B-komplexet ffa B12 plus bäckenlyft! Så det blir till att handla hem det. Allt som kan hjälpa är bra.

Men ut kom jag i alla fall. Mörkt och regnigt. Satte hörlurarna i öronen och tryckte igång podden Wahlgren & Wistam och vips så var jag glad hela promenaden! 


Därefter blev det matlagning och middag med hela familjen 💗

När alla bestyr var klara så som tvätt, plocka undan disk mm så satte jag mig i soffan och plockade fram dagens inköp. Lantliv jul 🙏!


Nu har jag någon månad på mig att frossa i allt vad jul är. Jag älskar att läsa och få idéer. Sällan jag gör något åt mina idéer men ibland är det saker som underlättar och DET gillar jag. Sedan älskar jag att se alla andras julhem. Det inger en känsla av trygghet.


Tvätta händerna och håll avstånd!

Kram Eva


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...