12 oktober 2020

70-talet ringde..

 


70-talet ringde och ville ha tillbaka sin tapet och sitt golv 😉

Renoveringen av vĂ„rt sovrum fortsatte i helgen. I lördags med reducerad kraft. Wille hjĂ€lpte till och vi rev ner det sista av tapeterna, rev ner tvĂ„ upplimmade speglar (hu... det gick bra) och golvet tog vi upp. Allt skit packades in i Staffans bil. 

Sen gjorde vi inget mer i sovrummet den dagen. IstĂ€llet gjorde vi nĂ„got ytterst ovanligt. Vi fixade till en ost- och charkbricka mitt pĂ„ ljusa dagen och satte oss och tittade pĂ„ "BlĂ€ckfisken och jag". 
Tog ett glas bubbel och vin och sedan njöt vi i ett par timmar. 




Staffan har kÀnt sig "icke frisk" sedan i fredags med en rejÀl huvudvÀrk som inte ville slÀppa taget riktigt. Det gjorde att han inte hade nÄgon ork och kÀnde sig inte sÄ bra. DÀrför tog vi oss denna lilla paus i lördags.

VĂ„r inplanerade date med L&T fick skjutas tvĂ„ veckor framĂ„t tyvĂ€rr. Men, i dessa tider Ă€r det inte vĂ€rt att riskera nĂ„got. 

IgĂ„r körde vi till tippen och kastade allt och sedan fyllde vi bilen pĂ„ nytt, men denna gĂ„ng med renoveringsgipsskivor med tillbehör. Tackolov fick Staffan hjĂ€lp av Majas pojkvĂ€n (tillika snickare) att sĂ€tta upp detta. Det tog sina timmar Ă€ndĂ„, men herregud - det hade tagit oss tvĂ„ helger annars 😄.

SÄ nu Àr vi i fas igen!

Eller vi ska kanske lÄta det se ut som pÄ bilden. Orange golv och gröna medaljongtapeter!

Kram Eva




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det Àr jÀtteroligt att lÀsa!
Kom gÀrna förbi fler gÄnger och passa pÄ att skriva en liten kommentar dÄ ocksÄ :).

Varma kramar frÄn Eva

BĂ€sta dagen

  Idag Ă€r bĂ€sta dagen pĂ„ veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕SjĂ€lv kĂ€nner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gĂ€ller alla a...