8 juli 2020

Besök från Schweiz



Mina kusinbarn 💗


En helt vanlig tisdag i juli.
Fast ändå lite ovanlig. Jag trodde nog inte det skulle ske i dessa Corona-tider - men jo. Min fina kusin från Schweiz med familj kom och hälsade på.  💖

Det har varit dop i helgen. Jag vågade tyvärr inte vara med. För många personer som jag inte träffat på några år. Lite riskabelt tycker jag som ju har mamma också att tänka på. Hade det varit strålande solsken och garanterat att man kan vara utomhus hela tiden så hade det varit en annan sak..

Vi såg dock lite fina filmer och fina bilder.

Men så igår fick jag då äntligen träffa bästa Elisabeth "Pippi" med man och barn igen. Sist vi sågs var några timmar under julen när dom var i Sverige. Så om man har tur ses vi två gånger om året. I år blir det tyvärr bara denna här kvällen som var igår. Vi får leva på det ett tag. 

med avstånd, utan kramar och närhet så grillade och fixade Staffan all mat och vi kunde äta och mysa tillsammans. Barnen fick lite presenter och vår fina Wille underhöll Alexander. Emilia underhöll sig själv 😀.



Ha det bra!
Kram Eva

1 kommentar:

  1. Kikar förbi, längesedan sist.
    Hoppas det är bra med dig!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...