19 maj 2020

Zoom

En eftermiddagsfika för ett tag sedan

Ska inte sticka under stol med att jag räknar ner dagarna nu på mitt arbete.
Jag tycker helt ärligt att det är skittråkigt och jag vill bara sluta :o(. Självklart tycker jag det är roligt att träffa mina kollegor, men det kan jag göra sen också. Jag har redan lämnat fortet så att säga! Bara längtar tills det är över och jag kan börja på ny kula.


Idag tittade solen fram igen och då passade jag på att ta mig en härlig pw med en podd i öronen. Lyssnar alltid på Wahlgren & Wistam. Skrattar högt och det är ljuvligt att få skratta. Idag blev jag till och med bländad av så stark solen var. Den måste ha längtat den också...

Jag började faktiskt min morgon med att facetajma med finaste Malin. Varför gör man inte det oftare? Det ska jag börja med faktiskt. Framför allt i dessa tider när man inte kan träffas. Vi pratade både länge och väl och det är ju så fantastiskt att se varandra samtidigt. Det kändes gott i hjärtat.

Man kan ju köra en fredagsskål tillsammans och så kan vi ju koppla upp oss fler via Zoom (ska bara ladda ner rätt app först) - och "umgås". Jepp, det får bli mitt mission idag.

Ha det gott!
Kram Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...