17 oktober 2018

Höstens fina färger

Fina färger ute nu


Färg
Det är otroligt så vackert det är ute i skog och mark och alla parker. Hade jag bara haft tid så hade jag satt mig på en bänk i en park och bara njutit.

Igår var jag och Maja i och för sig i stallet och det ligger ju helt fantastiskt fint. Omgivningarna är dom bästa och jag fick två timmars njutning för själen.
Plus lite motion genom att mocka hage. Att dessutom få pussa på mule och umgås med dottern är ju inte fel.

Trött
Varje år är jag lika fundersam. "Varför är jag så trött i oktober/november?".
Vi vet ju alla att det oftast beror på att det är mörkt tidigare på kvällen och mörkt på morgonen när man går upp. Ändå blir jag förvånad varje morgon att jag knappt kommer upp.... 


Lika så idag. Sjukt trött! 

Motivationen till att träna är hög. Men blir lite lägre med mörkrets intrång... Det gäller att hålla i det hela. Så jag ska så klart träna ikväll. Det är ett sent pass (19.45) så det gäller att inte sätta sig i soffan innan, för då kommer jag inte upp igen.

Nä, jag får passa på att sortera tvätt och lägga in i garderoberna, vattna blommor, dammsuga, städa på toaletten mm. Det är ju bra det också :o).


Nu ska jag först ta mig genom en arbetsdag utan att somna...






Riverton behövde duscha efter träningspasset.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...