15 mars 2018

Bygget på ovanvåningen, lunch & hästar

Hrm... jag tvivlar alltid på mig själv.
Kommer jag att få ihop IKEAs möbel...


Välsorterat i alla fall, så att man hittar direkt.
Så behöver jag inte reta mig på det :) 👁


Tapeten på på plats i Willes rum.


Visst är den cool?!


Se där - det bidde en smal byrå av det!
🙏

Torsdag igen.
Jag vet...tiden rinner iväg.. Jag bokade date med våra vänner L&T härom kvällen. För som jag skrev "bokar vi inget nu, så ses vi i Danmark i sommar och undrar var tiden tagit vägen"... Vi åker alltid till Danmark ihop på sommaren. Tur är det! Då får vi 3 dygn att bara umgås. Fantastiskt härligt!

Så jo, vi fick ihop en date på Långfredagen. Tänka sig!
❤️

Samtal & lunch
Idag jobbar jag hemifrån. Har sjukt mycket att göra och som jag skrivit innan. Min jobba-hemma-dag gör att jag kommer ifatt. Skönt.

Ska även på utvecklingssamtal med Maja över lunchen, så vi passar så klart på att käka lunch någonstans gott och mysigt. Då firar vi lite, för jag vet att samtalet går perfekt, det har jag sett redan i alla papper  ✨. Alltid värt att fira tycker jag.

Jag blir alltid så förundrad när jag tänker på det. I högstadiet var allt pest och skit i skolan. Allt var jobbigt. Idag när hon går en linje som intresserar henne så är det glädje och bra betyg! Tänk så mycket det gör att komma till gymnasiet. Plus att hon redan fått jobberbjudande, så hon kan börja jobba extra från den dagen hon fyller 18. Inom sitt yrke alltså :).

Riverton
Från och med ikväll är det slut med vintervila för oss och för Riverton - myshästen. Då är vi i stallet varje torsdag framöver. Helt klart bäst om det är ljust och fint väder. Så jag längtar vääldigt mycket till våren. Då behöver man inte mocka heller...hahaha....


Nä, dags att ta tag i mailskörden.


Ha en bra dag!

Kram Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...