Parmesanchips med creme fraiche, löjrom och sparris! Gott!!! |
Jaha??
Tyckte det var igår jag hade småångest över att behöva gå upp okristligt tidigt för att åka till Göteborg på säljkonferens. Det var i söndags... Nu är det fredag.
Vad hände där emellan?
Tyckte det var igår jag hade småångest över att behöva gå upp okristligt tidigt för att åka till Göteborg på säljkonferens. Det var i söndags... Nu är det fredag.
Vad hände där emellan?
Vad som hänt på jobbet är jag fullt medveten om, för vi har "häck" just nu. Alltså vääldigt mycket att göra och fixa med. När jag tänker efter så vet jag ju vad som hänt på kvällarna också. Måndag kväll var jag inte hemma. Tisdag kväll var det träning. Onsdag kväll var det stallet. Torsdag kväll var det träning.
Och nu - ÄR DET FREDAG!
I lördags när Tessan & Roger var hos oss, så gjorde jag parmesanchips i ugn för första gången. Det var himla gott måste jag säga. Dessutom blandade jag en liten kräm på creme fraiche, rivet citronskal, peppar och flingsalt. Ovanpå krämen en klick rom och ovanpå den en sparris som jag kokt al dente.
Aaaa....det var gott att blanda dessa smaker vill jag lova!
Ska sätta mig och googla fram något mer gott till i morgon. Vi får väl se vad det kan bli.
Ha en härlig fredag!
Kram Eva
Skål från mig och Tessan |
Ibland går veckorna väldigt fort!
SvaraRadera