13 mars 2014

Igår vann den..

...tvätthögen, eller strykhögen rättare sagt...

I både dagsljus och lampsken plöjde jag mig igenom strykhögen. Skönt nu när det är gjort, synd bara att den kommer tillbaka...

Torsdag idag och jag och Maja åker till Amaranta ikväll. Ner från stora fina hagen ska tre fina hästar och sedan är det stallgöra som står på schemat. Bäst att skynda sig hem så hinner man mer under tiden det är ljust ute. Det är till och med roligare att mocka när det är ljust ute :)!

Kvällen avslutas med att smygtitta på resor.. Antigen bokar vi en vecka i slutet av sommaren, eller så konstaterar vi att det inte blir någon resa.

Om det blir, så blir det bara en vecka - vi vill ju allra helst åka två veckor så att man verkligen får kopplat av. Men, den som gapar efter mycket..... ;)

Hade varit räligt skönt att avsluta sommarsemestern med en vecka i solstolen och få plöja igenom böcker!

Under tiden vi smygletar efter resor, så tittar vi så klart på Blacklist, om jag lyckas hålla mig vaken. Att sova soffa är nog det jag är absolut bäst på!

Trevlig kväll och gå ut och njut av solen!
Kram Eva

¨

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...