4 december 2012

Kallt...brrrrr

Idag har jag det lika kallt på mitt kontor som i en iglo (är det kallt i en sådan)... Fasiken, händerna är helt stelfrusna... Svårt att skriva ordentligt på tangentbordet. Kan bli spännande meddelande idag ;)

Jag var med om det klassiska i morse. Det var länge sedan:

- Overall, mössa, vantar, halsduk och vinterkängor på.. " mamma, jag måste på toa"...
Gah... som tur är sköter han det ju själv, men även jag stod med hela munderingen på och det började så smått pärlas i pannan innan Wille var klar. En heder till honom dock att det gick fort!

På tal om i morse.. Jag brukar vara bra på att planera. Men, jag hade glömt att dom skulle stänga vattnet i gatan under natten.

Igår kväll satt vi och förundrades över alla "arbetare" som kom förbi vårt fönster och slutligen slog det ju oss att vattnet skulle stängas av några timmar. Eh.. när vi kom på det var det försent - inget vatten..

Kaffe hade vi, men jag behövde egentligen duscha.... Duschen fick jag ta i morse - men helt ärligt så var det inget fint vatten jag duschade i... därför hoppade jag över att tvätta håret. Något jag helt ärligt ångrar mig att jag inte gjorde - jag har verkligen en "bad hair-day" just nu. Jisses som jag ser ut - kan man sitta med mössa inomhus? Jag tror jag måste...

En andra klassisker hände sedan på skolan när jag lämnade Wille. På skolan i facket fanns endast en styck vintervante (av den rejäla sorten). Den andra var puts väck. Hur? Jag for som en iller i omklädningsrummet för att försöka hitta den andra vanten (redan försenad pga klassiker nummer 1) men utan resultat. 
 
Så nu vet jag vad jag ska göra på lunchen - handla vantar. Lika bra att leta upp en vinteroverall också - för jag såg i morse att den han har är det hål i och börjar bli för liten.

Men herreguuuuud - 
Blev jag förvånad att vintern kom i år också?

Ja jisses..
Kram Eva

2 kommentarer:

  1. Den kommer när man minst anar det!;) Kram

    SvaraRadera
  2. Hehe! Konstigt det där. ;-)
    Jag har tillbringat kvällen i stallet. KALLT! Ska dit imorgon igen. KALLT igen (förmodligen). Men sonen klagar inte. ;-)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...