27 mars 2012

Halsfluss :(


Natten till idag fick Wille besök av herr feber igen :( - jag som trodde att det hade vänt.. Så därför var Staffan hemma idag och tog hand om lilleman. Under eftermiddagen cyklade pågarna ner till VC och tog ett halsprov och jorå, det är halsfluss som han har. Inte konstigt att han hade ont i halsen och feber. Nu har han fått penicillin (som han ju inte vill ta.. men vi har hotat lite nu - bra och pedagogiska föräldrar som vi är..hehe) så första dosen är intagen och nu tror jag det löser sig.

Tyvärr glömde Staffan att meddela läkaren att INTE skriva ut Kåvepenin (stavas?) så tråkigt nog fick han den absolut äckligaste penicillinet av dom alla.... Stackars liten.

En kväll med blå himmel och sol - härligt att det är ljusare på kvällarna nu. Fast jag är ap-trött på morgonen... Just nu väntar vi på att Maja och Staffan ska komma hem från innebandyn så att vi kan äta middag. Det blev ju så klart ingen fotbollsträning för Willes del.

Jag har en gräslig huvudvärk så jag tror inte att jag kör något styrkepass i kväll. Jag kan ju göra det i morgon när jag ändå är hemma och vabbar med Wille. Vi får se. Det är ju säsongsavslutning för Äntligen hemma, så man kan ju passa på att träna under tiden.

Ha en skön tisdagskväll!
Kram Eva

3 kommentarer:

  1. Hoppas han snart kryar på sig, och du med :)

    SvaraRadera
  2. När Lukas var liten fick han ett geléhallon varje gång han tog sin kåvepenin-funkade fin-fint
    Kram Mausi

    SvaraRadera
  3. Ja inte lätt med Kåvepenin, som vi kämpade med dottern som vägrade! Tur det inte hände så ofta! Sonen var mer medgörlig! Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...