29 september 2011

Dimmigt

I morse såg vi inte ut alls genom våra fönster. Det var väldigt dimmigt och på rutorna var det helt immigt. Eller som Maja sa; "det är helt dammigt ute"... hehe.. Tänk vad en endaste bokstav kan få ett ord till att betyda något helt annat.

Jag har tänkt på det här med ord och meningar p
å ett helt annat sätt den senaste tiden. Jag har nämligen börjat spela Wordfeud och där har jag märkt att ord finns som jag inte ens visste om. Spelar ni Wordfeud? Det blir lite som ett gift - himla skoj!
Wille i morse. Fotbollskläderna på!

Han blev mest glad för strumporna - lustigt..


Igår var det så stallet-kväll. Maja åker ju ut redan 16.00 för att vara stallvärd och hjälpa dom två grupperna innan henne. Då hjälper hon till med allt. Lär både elever och föräldrar. Det är en superb idé tycker jag. Grupperna innan är ganska så nybörjare och många föräldrar har ju ingen hästerfarenhet - då rycker Maja in och hjälper till. Dessutom har Maja lärt sig extremt mycket på detta. Det finns ingen häst tex som man inte kan tränsa - allt går!

Själv kom jag ut lite senare och hade min teorilektion med Maja och hennes grupp. Igår handlade det dels om repetition om "hur man rider mot ett hinder" - vilka hjälper använder man med mera. Vi körde även igenom vad man bör ha för "stallapotek" och hur man "lindar hästens ben".
Ridlektionen var sedan hoppning - som tjejerna älskar!! Ner till stora hopp-paddocken och där hoppades det en lång och stor bana. Gick jättebra för alla.

Väl hemma så somnade alla ganska snabbt utom jag. Jag satt i fåtöljen och spelade wordfeud..

Idag är det kundkväll hos "Lovisa på landet" - så jag tar och kör dit!

Kram Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...