11 november 2009

Thaimassage




Har jag varit på idag. Fantastiskt så skönt det är. Det kommer jag att fortsätta med. Så här skriver dom på sin hemsida:
............................................
Thai massage
Är en speciell form av massage som också är känd som "latmansyoga".Behandlingen utförs på en mjuk matta där massören arbetar med tryck och stretch över hela kroppen.Förutom händerna använder massören även armbågarna, underarmarna, knäna och fötterna i massagen samt sin egen kroppstyngd i de moment som stretchar och töjer ut musklerna.
Kroppen tänjs ut mjukt och harmoniskt med långsamma djupa tryck och stretchrörelserna släpper på blockerade spänningar och energi i kroppen.
I Thai massagen ser man kroppen som en helhet. Problem i en kroppsdel har ofta sitt ursprung i en annan del och kan därmed påverka andra delar i kroppen.

..............................................

Jag provade det när jag var i Thailand (hrm.. 10 år sedan snart) och det kändes väldigt bra. Det gjord det denna gång också. Min rygg mår nog bra av det - kändes det som.
Kram Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - det är jätteroligt att läsa!
Kom gärna förbi fler gånger och passa på att skriva en liten kommentar då också :).

Varma kramar från Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...