30 januari 2013

Väck med håret

Nu har jag småblåsor.. småblåsor runt munnen.. Jo, jag har vaxat bort mustaschen och lite ner på hakan och halsen också. Hatar detta hår... Att vaxa mustaschen gör ont som fan. Är det värt det undrar jag?? Det gör ont att dra väck vaxen och sedan gör det dessutom ont efteråt med dessa småblåsor som gör att man definitivt inte är snyggare än innan. Snarare tvärtom! Jisses :)

Ja, ja - som tur är händer det inte så ofta. Någon som vet hur man får väck dessa blåsor förresten?

Idag har jag dessutom varit på min första, av två, konsultationer på att ta bort generande hårväxt. Mycket med hår idag... ha ha... Man kan undra om jag ser ut som en gorilla. På den frågan är svaret; nej.. ha ha ha..

Okej, konsultationen. Det tog 30 minuter. Det är ingen garanti för att håret försvinner helt. Det gör lite ont. Det kostar ca. 1500:- per gång och behöver ca. 5-8 gånger med ca. 6 veckors mellanrum. Håret måste vara "orört" några veckor så att det finns 2-3 mm utväxt.
Detta gäller då: "Hårborttagning med ELOS hårlaser och radiofrekvens". Vi får se - nästa vecka ska jag på nästa konsultation med en annan variant. 

Någon som har erfarenhet?
N
ä, nu ska jag titta vidare på "Mia på Grötö" - fasiken så rolig hon är och så bra programmet är.

Kram Eva

28 januari 2013

Hur ska jag klara det...?

Jag har ett problem.
Ett ganska stort problem.

Jag har ångest.
Ångest för att jag och Staffan någon gång ska flyga utan barnen.


Varför?

Jag är livrädd för att det ska hända oss något och att barnen blir föräldralösa.

Jag vet att det är löjligt.
Jag vet att det kan hända oss något om vi åker bil (vilket jag har lite ångest för också) eller något annat.
Jag vet att barnen hade klarat sig bra tillslut.

Men herreguuuuuuuuuuud vilken ångest jag har.

Som läget är i dag så är Maja en tuff tjej med skinn på näsan (vilket konstigt uttryck - har inte alla skinn på näsan?). En stark tjej i mångt och mycket, men orolig över förändringar och är fortfarande en liten tjej ganska ofta.

Wille är en känslig liten kille. Han blir lätt ledsen när vi ska lämna honom på skolan. Han vågar inte leka själv hemma hos kompisar och han vågar nästan inte sova över hos mormor eller farmor. Han är så rädd att vi inte ska hämta honom...........

Förstår ni? Jisses....

Hur ska jag komma över detta?



Kram Eva
ps. Nu står en resa till Skottland på spel... gratis... men det är utan barn... hjälp... ds



26 januari 2013

Konferens och helg

Årets första säljkonferens är nu avklarad och igår kväll kom jag hem till familjen igen. Jisses så skönt det är att komma hem till ett varmt hus, kaminen igång för fullt, vinet upphällt och hela familjen myser i soffan. Det tog inte så himla lång tid innan jag kopplade av och somnade i soffan... Fast, jag var inte ensam om att sova så det gjorde inget.

Idag har jag varit i stallet och haft teorilektion och sett tjejerna öva på kadrilj* och nu sitter jag och väntar på att Staffan ska komma hem med matvarorna till kvällens middag. När han stegar in genom dörren, stegar jag ut och tar mig en rask, lång och kall promenad för att få ihop en rejäl hög med steg på min stegräknare. Kan ju inte påstå att motionen och maten varit som planerat när jag varit i väg. Kunde inte heller åka iväg på träning i morse då Staffan skulle jobba. Men - det får jag snällt ta igen nästa vecka. Det löser sig alltid.


Här hemma leker Wille och Arvid superhjältar. Skönt att känna sig trygg i deras närvaro :) Okej, nu har de brottningsmatch.... kanske ska lugna ner dom lite....



Ha en skön kväll!
Kram Eva



*
Kadriljridning är en form av organiserad ridning där grupper av hästar rör sig tillsammans. Vanligen är det fyra som följaktligen rör sig i en fyrkant. Historiskt har den haft en militär funktion, som numera har upphört.

24 januari 2013

Estocolmo

Idag skickade vi Wille till skolan, pigg och nästan glad.. men behöll Maja hemma :(.
Igår gick Maja hem från skolan p.g.a. illamående och feber. Hon la sig i sängen och jag tror minsann att hon ligger där än. Stackars liten vilken hög feber hon fick.

Staffan vabbar idag och jag åker strax till Stockholm för en säljkonferens. Ibland kul ibland tråkig. Vi får väl se. Kommer hem sent fredag kväll. Synd på fredagsmyset!

Ha en kanontorsdag!
Kram Eva

22 januari 2013

Blä för stress :(

Fy vad jag tycker illa om att stressa. Det sätter sig direkt i magen och magkatarren kommer och hälsar på. Borta igår från jobbet - lida idag.. Dessutom hade jag bokat tid hos banken under eftermiddagen så jag gick tidigare också från jobbet - bara för att upptäcka att vi missförstått varandra jag och banktjänstekvinnan... (jag kan nog i och för sig se det som att dom inte läste mitt mail helt och hållet - hade dom gjort det hade vi inte varit på banken idag...morr...) Två timmar till spillo! Bah...

Ja, ja - inte blir det bättre av att Wille troligtvis får stanna hemma i morgon också. Den där extradagen ni vet? Han har ju inte ätit som vanligt idag men han är betydligt piggare än igår - men inte tillräckligt..

Tror ni jag blir mindre stressad då? Nej...

Jag blir inte heller mindre stressad av att jag på torsdag bara jobbar halvdag för att vi sedan ska på säljkonferens torsdag eftermiddag och hela fredagen i Stockholm.


Aaaaaaaaaaaaaaaaa, jag hatar att stressa!!!
Andas... in-ut-in-ut.... 

Nu skiter jag i det och tittar på Bygglov. Trösterikt är att i Bygglov stressas det ordentligt!
Skönt att veta att man inte är ensam.

Kram Eva

21 januari 2013

Kräk och slappt

Natten till söndag började lilleman kräka.. Gah.. så jobbigt. Vi var inte ute i lördags, så smittillfället måste varit i fredags... Ganska lång inkubationstid kan jag tycka? 1,5 dygn. Eller kanske normalt? Vilket innebär att om jag blev smittad när Wille kräkte så blir jag sjuk mellan måndag och tisdag... I natt alltså :(.

Hu..!

Nä, det tänker jag inte bli. Önskar man kunde bestämma det.

Så gårdagen och dagen idag har inte varit speciellt aktiv av naturliga skäl. Men i morgon ska jag jobba och Staffan vara hemma med Wille. Jag höll Maja hemma idag också för säkerhets skull. Men, händer inget inatt får hon snällt gå till skolan.

Är ni friska?

Åh, vad vår dator "dampar" som Maja hade sagt. Den är så trööööööööög och inget vill som jag vill. Nä, jag tar och kryper ner under filten igen. Där har jag legat flera minuter både igår och idag och tittat på film med barnen och läst bok.

Sååå, ha en skön måndagkväll och själv ska jag se "Det okända" klockan 21.00.
Kram Eva
ps. Kycklingstroganoff var gott! Ta lite extra creme fraiche.. ds

19 januari 2013

Hälsoår kanske

Jag har tagit ett beslut - 2013 ska vara mitt "hälsoår" och då menar jag inte att jag ska bli så hälsosam att jag blir tråkig ;) - ingen risk.. Däremot har jag lovat mig själv att ta hand om mig själv med en ökning på ca. 100%. Det innebär att jag ska lägga mer tid och pengar på mitt eget välbefinnande.

Jisses så präktigt det låter..

Vissa saker är rent ytliga och handlar direkt om bara utseendet och jag vet, det är extremt löjligt och mesigt och onödigt kanske ni tycker. Men det tycker inte jag.

- Gå ner 10kg så att jag känner mig snygg både med och utan kläder..  Jag har skrivit in mig på ett viktminskningsprogram redan.
- Motionera (ombytt till träningskläder) 3-4 gånger i veckan.
- Öka vardagsmotionen. Idag satsar jag på 8000 steg, men det ska jag successivt öka.
- Umgås mer med barnen. Gå i skogen, besöka roliga platser, utforska omgivningen, se mer film, läsa böcker ihop med mycket mera.
- Umgås mer med min man - bara han och jag. Barnen är så pass stora att Maja kan passa Wille någon timme om vi tar en gemensam promenad t ex (ja, vad trodde du??)
- Försöka göra mig av med energitjuvar/människor i min närhet.
- Boka in trevliga träffar med våra vänner
- Inte boka VARJE helg. Varannan helg ska jag försöka att inte ha bokad helt.
- Sluta äta skitmat
- Ta bort generande hårväxt.. iiiii *pinsamt*
- Använda brun-utan-sol lite oftare så att man inte ser ut som ett levande lik.
- Lägga mer pengar på lite snygga underkläder (så att man känner sig fin) och inte bara praktiska... hrm..... jo, några snygga underkläder har jag nog allt. Tror jag... fast dom är kanske inte så snygga längre...
-  Se till att jag klipper håret regelbundet (Sissi får skicka påminnelser)
- Engagera mig i lite mer styrelseuppdrag (på gång!) för att kunna påverka och inte bara sitta och gnälla.
- Skratta mera!
- Läsa fler böcker
- Lägga mig i tid på vardagar och i otid på helger... ha ha, finns det ordet "otid"?
- Prova nya maträtter lite oftare


Nä, nu slutar jag. Stjärnorna på slottet kommer om en halvtimme och jag vill ha kaffe nu känner jag.

Har du några mål för 2013?

Kram Eva
Bilderna är lånade från Google

18 januari 2013

Konsultationstid bokat!

Iiiii, blir nervös bara jag tänker på det. Men, jag har ju retat mig i 30 år och nu är jag så himla trött på mig själv att jag inte gör något åt det istället. Så igår tog jag beslutet att faktiskt sluta gnälla (för mig själv) och ta tag i problemet!  Jag förstår att du undrar vad fasiken det är jag dillar om... eller? Det är inte så himla allvarligt alls, men själv mår jag dåligt över det och så skäms jag lite och så måste jag hålla det i schack och så retar jag mig..mycket.
 
Det handlar bara om "generande hårväxt".. Så, då var det sagt. Tycker till och med att det är jobbigt att skriva orden.. Kanske dumt att dela med sig av det på bloggen, men du kanske också lider av det?

Det finns ju många sätt att bli av med det, men det jag snackar om är permanent borttagning genom "LOS hårlaser och radiofrekvens." eller genom Sopran XL (som visat sig vara den mest effektiva på permanent hårreduktion) . Jag ska till två kliniker...på konsultation... Jag måste få en viss känsla till personerna och stället. Är jag löjlig? Nä, va fasiken - det är ju min kropp jag ska "fläka upp".

Ja, vi får se vad det blir av det.

Nu ska jag tipsa om en produkt till kroppen. Inte heller det något konstigt och absolut inte ny på marknaden -utan det är Dove hudlotion. Men inte vilken som helst utan den som heter "Summer Glow" som gör kroppen att den ser solbränd och vacker (yea..right) ut utan att man behöver sola. Min vän har använt den länge och sagt till mig att prova. Nu har jag verkligen gjort det flertalet gånger och jag är lika nöjd varje gång. Helt plötsligt ser jag inte längre ut som en bekfis! Bara som en fis.. ;)

Använd den - du kommer inte att ångra dig!

Är så glad, för jag ska hämta nya träningskläder som jag har beställt och jag ska hämta en hög med produkter som jag har beställt från apotea.se. Fantastiskt smidigt att handla på nätet. Ännu bättre när det är billigare än i affärerna och när det är gratis frakt.

Gratis är gott!

Nu är snart denna Finfredag på arbetet slut och vi börjar gå mot Fredagmyset :).

Ha en fantastisk kväll!
Kram Eva


16 januari 2013

Ont i halsen och ledsen..

Fast, det är inte så allvarligt som det låter ;).

Ont i halsen har jag. Det har jag nu haft i tre dagar. Började så smått i måndags och jag gissade att mitt BodyBalance-pass skulle göra så att det "bryter loss". Men inte. Det har varken blivit bättre eller sämre. Dessutom känner jag mig inte påverkad av det. Konstigt.

Men, kan man träna?

Ledsen är jag. Eller snarare lite deppig..
För ikväll när barnen sover (kanske även maken) så kommer jag att läsa ut slutet på min bok. Jag har verkligen försökt att inte läsa ut den för snabbt, men när en bok griper mig så mycket att jag längtar efter den så kan jag inte låta bli. Visst, det är extremt mycket sex i boken (och vad gör det? Kanske piggar upp!?) men det är ju så mycket mer. Framför allt om man kan spinna vidare i huvudet och verkligen "blir ett" med karaktärerna. Ha ha ha, hur lät det?
Jag menar så klart att man sätter sig in i deras problem, bakgrunder mm. Självklart tycker inte alla som jag, och det är ju skönt att man har olika åsikter. När jag köpte första boken hade jag bara lite vagt hört talas om den och hade absolut inga förväntningar. Kanske därför?
Jättefånigt, jag vet, men det är som att karaktärerna blivit mina vänner.

Då har författaren lyckats fånga mig med andra ord?

Kanske det kommer en 4:a.... Eller en 0:a.. För så brukar det ju bli med dessa trilogier. Det blir "alltid" en till......... eller fler.... Jag vet, det är önsketänkande.

Idag fyller min käraste mormor 98 år!!!
Miljoner grattiskramar till dig.

Jobba, jobba, jobba... Snö och kallt som fan, men just nu skiner solen. Vackert!
Kram Eva
PS. Det kommer att bli en film av böckerna.. Wops... kan man se den utan att bli generad? Författaren kommer att följa upp filmen HÄR. ds

14 januari 2013

Mardröm eller eftersvettningar?

Vaknade inatt av att jag badade i svett (fräscht ju..) och att jag frös som attan. Min första tanke var; NEJ, jag har fått feber. Men det hade jag inte och jag var helt förvirrad och tog bara en handduk och torkade av mig svetten - men jag tänkte aldrig på VARFÖR jag svettades så.

Antingen hade jag en mardröm eller så kanske det var eftersvettningar från BodyStep?

BodyStep... mmmmm. Det var några år sedan... Jag var helt slut efter passet och ändå körde jag ganska så low impact. Ibland blev det high, men jag måste ju vara rädd om mina benhinnor.
Himla skönt efteråt med en varm och skön och väldigt lång dusch och sedan krypa upp i soffan och faktiskt känna sig trött en söndag kväll trots sovmorgon.

Nya middagar på listan inför denna vecka - om ni vill :).

Igår hittade vi mer halvfabrikat... vi tycker om halvfabrikat. I alla fall halvfabrikat när det gäller färdiga kryddmixer :). Santa Maria har många sådana. Varför uppfinna hjulet när det redan rullar?

Så på tisdag ska vi testa Kyckling-stroganoff. Någon som testat?

Middagen är räddad! Nio nya kryddblandningar från Santa Maria


Egen fiskgratäng har vi också kryddmix till och så satsar vi på bra torskfilé och precis innan gratängen är klar lägger vi på räkor. Jättegott och jättelätt och billigt!

Nu ska jag ta mig en liten promenad på lunchen så att jag kommer ut. Mina steg måste jag ju få ihop. Det tillhör liksom vardagsmotionen. Ikväll blir det ett nytt härligt BodyBalance-pass.

Jag trotsar träningsvärken!

Ha en skön måndag!
Kram Eva

13 januari 2013

Tråkig januari

Är det fler än jag som tycker januari är himla tråkig? Jag vet inte varför, troligtvis för att januari har man mycket månad kvar på lönen... Dels får man oftast (i alla fall vi) lönen innan jul. Några dagar tidigare än vanligt och dels så har det varit både jul och nyår.

Ja, ja - nog hade man kunnat hitta på roligheter ändå, men jag tycker även att januari är en tung månad att roa sig på. Visst låter det tokigt, men så känns det. Jag tycker det är jätteskönt att inte ha något bokat på helgerna utan jag kan bara ligga i soffan och göra inget. Vilket man ofta blir trött av också! Dock så är jag väldigt flitig med träningen. Jag är trött och hängig men SKA iväg på ett BodyStep pass i eftermiddag. Jag vet att jag kommer att må bra efteråt. En varm och skön dusch och en god middag med familjen och sedan soffläge igen.

Maja är hos kompisen Thea och här hemma har Wille både Rasmus och Samuel just nu. Jag borde ta tag i stryktvätten.

Men, så är det mycket annat man också borde. 
Så jag skiter i den!

Nä, nu ska jag ladda genom att vila i 5.
Kram Eva

11 januari 2013

Finfredag är det faktiskt

Vi har finfredag här på jobbet :). Det är kul. Vi klär oss lite extra fina varje fredag så att man verkligen känner att "nu är det nära" helgen och ledighet. Faktum är att man blir gladare av att känna sig extra fin!

Ska inte tjata (men gör det ändå..) men jag är trött... Jag behöver nog denna helgen mer än jag förstår. Jag måste skärpa mig med läsandet. Jag vill inte att boken ska ta slut så himla fort. Den är på över 600 sidor, men jag är redan halvvägs. Jag är så fascinerad (oj, jag trodde inte det ordet stavades så.... tur man lär så länge man lever)!! Men, jag bör nog släppa boken innan midnatt på vardagar..

Nu är det bokat!
Nästa kvalitetshelg med våra vänner (vi var sist på champagneweekend på Örenäs Slott) är nu på Bäckaskog Slott i vår (Stjärnorna på slottet är inspelat där)

Bäckaskog Slott i sin prakt. Vi börjar med en
historisk vandring och pausar med en fika :)
Slottssalen där vi skall inmundiga
4-rätters middagen på kvällen
Innan middagen ska vi ligga här i 2 timmar och "löga" oss.

Här ska vi sova!

Sköna sängar i fina rum efter en god middag och sedan en härlig frukost innan vi kör hem till vardagen igen. Underbart att ha att se fram emot.

Nu längtar jag hem till familjen och en härlig fredag med mycket mys. Vi festar till det med kycklingklubbor, rotfrukter och potatis i ugn, en god sås och stor sallad. Till det blir det ett stort glas med gott rött vin. Efter middagen slänger vi oss i sofforna, tar fram popcornen och annat gott och kopplar av. Hur länge vi kan hålla oss vakna idag vet jag inte... Troligtvis inte så länge -

om jag kan hålla fingrarna från boken vill säga ;)

Önskar dig en härlig fredag!
Kram Eva

9 januari 2013

Dåligt med sömn..

Jo, jag fick ganska dåligt med sömn i natt också :(. Fast... Denna gång var det absolut självförvållat (igen?). Jag kunde så klart inte släppa boken, så jag låg och läste fram på småtimmarna och det känns i kroppen idag. Var ändå ganska pigg i morse, men nu knackar sömnen på... Tur jag inte ska träna på lunchen idag, utan det blir ett BodyBalance-pass ikväll istället.


Ikväll börjar simskolan för Wille. Nja, vi har inte anmält honom till en riktig simskola, han hade inte gått dit ändå, utan simläraren heter denna gång Staffan. Min kära man alltså! Staffan lärde sina två söner Simon och Sammy att simma och själv lärde jag Maja att simma - så nog ska vi klara av att lära Wille också?!

En gång i veckan fram till sommaren är inbokad i kalendern. Först 15 min övning och sedan 15 minuters lek - Wille längtar!!
Valen 

Själv längtar jag just nu till en kopp kaffe - bäst jag hämtar det.

Kram Eva



8 januari 2013

Varför somnar man inte...

För första gången hade jag lite svårt igår att somna. Jo, det är klart att det ibland händer att det tar lite längre tid att somna, men igår låg jag faktiskt och trummade med fingrarna ett stund innan det hände något... Jisses så jobbigt och tråkigt. Lider verkligen med alla som har sömnproblem. När jag sedan väl somnat så sover jag jättegott (om man inte får en häl i sidan...).

Igår kväll kom min lille påg och tog mig i handen och viskade fram "Mamma, jag är lite orolig för i morgon..." "Jag har lite ont i magen och är nervös"... Naw..sötnöt - han har inte varit i skolan och inte heller träffat några klasskamrater på hela jullovet, så han hade lite magknip. Men - när vi väl kom till klassrummet i morse så gick det så klart jättebra och han såg bara glad ut, inte orolig alls.

Skönt för mammahjärtat!

Resultatet av vårt slit under julhelgen ser ni här nedan. Majas rum är nu nästan helt klart. Fattas gör en liten planka som ska dölja en sladd och att vi ska måla dörren en gång till, men det blir till helgen. Så nu är alla väggar vita, vi har köpt nytt överkast och kuddar och lila/rosa detaljer till rummet, svarta boxar, ny (begagnad på Blocket) TV till väggen till höger om skrivbordet (inte på bild), nya ramar, nya hyllor och lite annat smått och gott. Maja, är supernöjd!













Ikväll, kära ni, ska jag läsa..................... På med läsglasögonen (hrm... jo man har ju passerat 40, så mack-glasögonen är på...)
Sista delen av trilogin "Femtio nyanser av frihet".
Som jag har längtat!!















Kram Eva

7 januari 2013

Igång

Så här kände jag mig i morse...

Så var man igång.
Halva arbetsdagen har gått (och lite till) och jag har uträttat stordåd...

haha.... nä inte direkt. Men jag har jobbat och jag har, på lunchen, varit och tränat mitt cirkelpass. Tack och lov så kändes det skönt - trots magvärken. Värken är ju bättre idag i alla fall och smärtan i ena benhinnan har gått över.

Så nu kör jag på igen! Men det blir inga fler träningspass idag (som om jag skulle orka det ikväll efter mina få timmars sömn i natt..)  - dock måste jag få ihop över 8000 steg och just nu ser det mörkt ut. Ska försöka klämma in lite spring i trappan här på jobbet ner till mina kollegor så ska det nog bli bra det också.

Nä, usch - det var skönt att vara ledig!
Kram Eva

6 januari 2013

Vilken värk i magen...

Jag har en grym träningsvärk i magen idag. Snacka om att BodyBalance-passet tog hårt på mig. Skönt! Verkligen skönt! Hoppas jag kan gå på onsdag igen, annars får det bli nästa onsdag. Bra pass, men jag är inte så stark i kroppen som jag önskar - men jag kommer bli.

Ingen träning idag. Behövde en vilodag. Men i morgon är jag igång igen och då med ett cirkelpass och minst 8000 steg.

Hur ser era träningsrutiner ut?

Jaha, så var det kvällen innan allvaret börjar igen. Det är dags att återgå till ekorrhjulet och dom vanliga rutinerna. Jag  tycker det är skönt. Det jag inte tycker om är att gå upp tidigt på morgonen.......... 06.00 är det uppstigning. Blä.

Barnen börjar med studiedag, så min mamma är här ikväll för att sova över och passa barnen i morgon. Tack för hjälpen!!

Nu börjar kvällen och jag ska plöja igenom lite bloggar och några tidningar.

Kram Eva

Update: 
Mausi, nu har jag lagt till vår middagslista i kanten. Frågor på maten går att ta via kommentarsfälten om ni vill :).  Kanske det kan inspirera någon?

5 januari 2013

Öppet Hus idag!

Ja, inte hemma hos oss om ni trodde det ;) - även om det hade varit kul att ha öppet hus hos varandra för att se vad alla har för olika smak och inredningsstil. Jättekul hade jag tyckt :).

Men nä, det är Öppet Hus på en nyöppnad träningsanläggning här i kommunen. Samma typ av anläggning har i 7 år funnits i grannkommunen där jag har tränat lite till och från. Jag tycker om konceptet Les Mills, och det finns där, plus att min väninna är instruktör för både BodyBalance, BodyStep och BodyPump - just det jag tycker om att träna. MEN, jag är ju som ni vet "inskriven" på Itrim under ett år och ska träna all styrka där, minst tre gånger i veckan - men jag hade velat komplettera med ett BodyBalancepass en gång i veckan på Studio S.

Oavsett, så ska jag och Staffan strax dit för det är  

gratis träning hela helgen!

Tack Mausi och Stefan för igår - himla trevligt!!Kram Eva

3 januari 2013

Det brann i häcken

Nästan i alla fall, för igår när vi lite så där i lugn och ro påbörjade undanplockandet av julsakerna kom jag på att städerskan ju skulle komma som i morse... Jihaa!! Här hade vi ju planerat för en "lagom-tidig" morgon i lugn och ro innan stallet med mera. Naj, naj inte idag inte. Vi fick eld i baken och plockade snabbt undan i hela huset (eh. lite stökigt var det allt) och i morse ringde klockan 07.00 och fyra, extremt, trötta människor gick upp med ögonen hängandes i knävecken... 

Men, vi vaknade snabbt till, för iväg körde vi till SYSTRAR & BRÖDER i stan för en härlig frukostbuffé. För jag menar; vem skulle vilja ha besök av oss fyra i arla morgonstund?
 
Mörkt men mysigt när vi kom dit.
Efter frukosten körde jag och Maja till stallet. Det var stallmys och sedan en uteritt på Mammuth :) - ja för Majas del. Jag mockade under tiden... 

Maja på Mammuth
 Sedan stack jag iväg på ett träningspass och nu är jag helt färdig både i kroppen och i huvudet. Öh.... känner mig lite trög och trött... och fruktansvärt präktig... Tänk vad skenet kan bedra!

Men vad gör det, huset är skinande rent!
Kram Eva

Bästa dagen

  Idag är bästa dagen på veckan! Jag gillar verkligen fredagar 💕Själv känner jag mig alltid mycket gladare och det tycker jag gäller alla a...